Globalt matmagasin för matälskare

Fool är ett nytt magasin om gastronomi och matkultur för matälskare i hela världen. Inspiration hämtas även från andra områden som mode, design och kultur. Publicister är Per-Anders Jörgensen, en av världens bästa matfotografer och Lotta Jörgensen, formgivare som bland annat jobbat för tidningen Gourmet. De har båda stor passion för mat och vill göra en annorlunda tidning med speciella berättelser om alla fantastiska matmänniskor de möter i världen. Första numrets tema är ”Naturals” med Magnus Nilsson och Fäviken magasinet i fokus. Läs också om den inbitne surfaren och kocken Ben Shewry och hans passion för havet i Australien, den omskrivna krogen Mugaritz i Spanien och vad världens bästa kock, René Redzepi från Noma, lägger i sin dotters lunchlåda. Flera internationella journalister har redan uppmärksammat tidningen.
http://eater.com/archives/2012/05/29/fool-magazine-interview.php
http://www.finedininglovers.com/stories/fool-magazine/
http://uk.phaidon.com/agenda/food/articles/2012/may/25/new-gastronomy-mag-fool-looks-rather-tasty/